Executive Search

Wat je van ons mag verwachten is een persoonlijke, hands-on en bovenal doortastende maatwerkaanpak gedurende het hele executive searchtraject. Dit betekent dat je van ons vanaf het moment dat we de openstaande vacature bespreken tot aan de daadwerkelijke start van de kandidaat de volledige aandacht en waar nodig begeleiding krijgt. We bouwen aan langetermijnrelaties en investeren in al onze opdrachtgevers, zodat we met onze zorgvuldig opgebouwde kennis over onze opdrachtgevers nog sneller kunnen schakelen.

Research

Bij de zoektocht naar kandidaten maken we gebruik van onze diepgaande kennis van real estate & private equity. We doen grondig marktonderzoek, benaderen contacten in ons uitgebreide en waardevolle netwerk, gaan op zoek naar aanvullende marktinformatie en doen een formeel onderzoek als we een potentiƫle kandidaat op het oog hebben.

Interviews

De meest geschikte kandidaten nodigen we uit voor een interview. Tijdens de interviews stellen we de kandidaten competentiegerichte vragen, stellen we een persoonlijkheidsprofiel op en hebben we een algemeen gesprek om iemands ervaring, prestaties, persoonlijkheid, motivatie en ambitie in kaart te brengen. Op deze manier verzekeren we dat een kandidaat in alle opzichten voldoet aan de gestelde functie-eisen.

Short list

We stellen geselecteerde kandidaten, meestal de eerste drie of vier op onze shortlist, uitgebreid aan je voor. We nemen ze samen met jou door en leggen daarbij uit waarom wij vinden dat ze geschikt zijn, wat ze van hun toekomstige functie en werkgever verwachten en wat de beste strategie gaat zijn om ze ervan te overtuigen dat dit een mooie kans voor ze is.